Over ons


Zorg & Match 
Is een onderneming waarbij hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid voorop staat. 
 
De ingrediënten: Aansluiten bij de hulpvraag,  handen uit de mouwen steken, denken in mogelijkheden en persoonlijke aandacht hebben voor de cliënt. Deze ingrediënten bleken al snel een succesformule. Niet alleen mensen tussen de 20 en de 40 jaar bleken baat te hebben bij onze aanpak. Al snel werd de groep waarbij PS Doef aan mocht sluiten groter. Medio 2010 is daarom besloten de onderneming uit te breiden. Een nieuwe naam; Zorg & Match, dezelfde visie, dezelfde persoonlijke aandacht.
De basis en eigenaren vindt u hier onder, daarnaast hebben wij vele samenwerkingpartners die ook onder “links” te vinden zijn.
 
Wat kunt u nog meer van ons verwachten?
Deskundigheid;
Dit houdt in dat we bevoegd zijn voor de handelingen door diploma’s en certificaten, uitgegeven door erkende scholingsinstituten. We zijn bekwaam door regelmatig bijscholing te volgen en de handelingen veelvuldig te hebben uitgevoerd en te laten  toetsen in de praktijk.                                                            
Klantvriendelijke houding;
Dit betekent voor ons “u vraagt en wij draaien” daarmee willen wij zeggen dat u bepaalt hoe uw verzorging of begeleiding wordt gegeven, dus niet dat wij bepalen “wat goed voor u is”.
Uiteraard bieden wij alleen diensten welke binnen onze professionele verantwoordelijkheid en binnen onze ethische grenzen vallen.                                                                
Meedenken;
Dit betekent voor ons; verplaatsen in uw situatie en proberen aan te sluiten, daar waar uw wensen liggen. Wij zullen  u op een  professionele en niet “bepalende” wijze adviseren en informeren over de mogelijkheden.  
 
× Hoe kan ik je helpen?