Vraag en antwoord


Vraag & Antwoord

Wat is een V.O.F ?
Een VOF (Vennootschap Onder Firma) is een samenwerkingsovereenkomst tussen 2 of meer zelfstandigen onder een gezamenlijk Vennoot. In het geval van Zorg & Match zijn wij, Patrick en Nancy, dus beiden eigenaar en verantwoordelijk voor de diensten van Zorg & Match.
Doordat u met een V.O.F te maken heeft is er geen sprake van een VAR. U gaat namelijk een samenwerking aan met een “bedrijf” en dan kan er nooit sprake zijn van een fictieve loondienst.
Met ons bewijs van de belastingdienst dat wij als V.O.F. erkend zijn, heeft u uw vrijwaarding van afdragen van loonbelasting, verzekering en premies, dit regelen we allemaal zelf.
 
Wat houdt Z.O.Z./ Z.Z.P. in?
Z.Z.P.-er=Zelfstandige Zonder Personeel.
Z.O.Z.-er=Zelfstandig Ondernemer in de Zorg, nieuwe term.
Iemand die als ZOZ-er werkt heeft een eigen onderneming.
Er is dus geen sprake van loondienst, maar van een samenwerking waarbij u een factuur ontvangt voor de diensten. De ZOZ-er draagt dus zelf belasting af, krijgt geen vakantiegeld, betaalt premies, verzekeringen en scholing zelf. Een zelfstandige moet een VAR kunnen tonen, zodat de client niet onverwacht een loonbelastingaanslag in de bus krijgt. Dit geldt dus niet voor een V.O.F. of andere vorm van een bedrijf, zoals Zorg & Match.

http://www.pgb.nl/

https://www.svb.nl/int/nl/ssp/index.jsp

http://www.nationalehulpgids.nl/welkom/hulpvrager

heeft u een vraag? stel deze dan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar: Info@zorgenmatch.nl
 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    × Hoe kan ik je helpen?